Terug

Organisatie

Cure afvalbeheer

Cure klantenservice
Heeft u een vraag, opmerking of klacht? Neem dan contact met ons op. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.00 uur bereikbaar op 040 2500 130. Wij reageren zo snel mogelijk, als het kan dezelfde dag nog. Uiterlijk binnen 2 werkdagen ontvangt u een reactie.

Afval naast container, storing of vol? Geef het door!
Staat er afval naast uw (ondergrondse) containers, is de container vol of is er een storing? Meld dit dan gemakkelijk via een App. Gebruik in Eindhoven de BuitenBeterApp. En E-mailen of bellen kan uiteraard ook.

Vermeld het containernummer
Geef bij een melding via een app of per e-mail het viercijferige nummer door dat op de container staat (witte stickers met zwarte cijfers). Zo weten wij direct om welke container het gaat. We proberen de storing zo snel mogelijk te verhelpen en/of de container te legen.

U kunt uw afval kwijt in één van de containers in de buurt. Als u een pas heeft, werkt ook op deze containers.

Meldingen inzameling huis-aan-huis
Wanneer er storingen of ongeregeldheden op de huis-aan-huisroutes zijn, vermelden wij deze op onze website.

Met de gratis Cure Afval app kunt u zien wanneer welk afval bij u wordt ingezameld en u kunt automatisch een melding (notificatie) krijgen als het afval opgehaald wordt.

Download de app in Apple appstore of Google play, stel de notificaties in en vergeet nooit meer een inzameldag. Waar u ook bent, altijd op de hoogte van uw afvalinzameling. 

 

Bedrijven
Vragen over facturen kunt u richten aan facturen@cure-afvalbeheer.nl

Adres
Achtseweg Noord 45, 5651GG Eindhoven
Contact
040 - 2500 130   klantenservice@cure-afvalbeheer.nl.

Cure afvalbeheer